Welkom bij France Hotel Amsterdam

Gelegen aan een van de oudste grachten van de stad, met de Amsterdamse Wallen/ het befaamde Red Light District naast de deur, verveel je je hier geen moment. Bij het France Hotel hanteren wij een uistekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij je nooit teveel betaalt voor een comfortabel bed. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke kamer een eigen badkamer met douche, airconditioning, is er gratis WiFi en kan er gratis gebeld worden naar het buitenland. Sommige kamers hebben prachtige glas-in-loodramen die het oude karakter van het pand en de stad weerspiegelen.

Bekijk de kamers

 Het ontbijt wordt elke dag geserveerd in ons restaurant. Bij mooi verplaatsen we het ontbijt graag naar buiten zodat je kunt genieten van een kopje koffie buiten, op ons kleine terras aan het water. Voor een drankje verwijzen we je graag naar ons naastgelegen pub, Molly Malone’s.

Bij het France Hotel zijn we trots op onze uitstekende locatie in het centrum van Amsterdam. Overnachten in Amsterdam is zo een waar feestje. Alle bezienswaardigheden en mogelijkheden om te winkelen zijn op een steenworpafstand. Bijvoorbeeld De Kalverstraat en de Nieuwendijk, maar ook vanaf het Amsterdam Centraal wandel je zo het France Hotel binnen. Je staat in mum van tijd op de Wallen of zit in no time in de tram richting het Museumplein.  

Locatie France Hotel

Kamers
Kamers
Bar & Restaurant
Bar & Restaurant
Contact
Contact