Welkom bij France Hotel Amsterdam

Het France Hotel ligt aan de oudste gracht van Amsterdam en slechts 400 meter van het Centraal Station van Amsterdam. Het hotel beschikt over een aangrenzend restaurant en een Ierse pub, Molly Malone's.

De kamers beschikken over airconditioning, gratis WiFi, gratis internationale telefoongesprekken en een eigen badkamer met douche. Sommige kamers hebben mat-in-loodramen, terwijl anderen een uitzicht op de gracht

Het France Hotel ligt aan een gracht straat en toch slechts 400 meter van het Centraal Station van Amsterdam. Het hotel beschikt over een aangrenzend restaurant en een Ierse pub.

De kamers beschikken over airconditioning, gratis WiFi, gratis internationale telefoongesprekken en een eigen badkamer met douche. Sommige kamers hebben mat-in-loodramen, terwijl andere kamers een uitzicht op de gracht bieden.

Een ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in het restaurant en de pub. Bij mooi weer kunnen de gasten op het kleine terras aan het water zitten.

Gedurende de dag kunt u hapjes en drankjes uit de automaten in de lobby te krijgen. Er is gratis WiFi-internet in het gehele hotel en gratis internationale gesprekken vanuit uw kamer.

Vanuit het hotel, kunt u binnen 10 minuten naar de Dam wandelen of te gaan winkelen in de Kalverstraat. De rosse buurt ligt op 5 minuten lopen. Trams 5, 16 en 24 op het station biedt directe toegang tot het Museumplein.

Amsterdam City Centre is een uitstekende keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, uitgaan en wandelen.